Loppemarked og andre dugnader

Har du hørt at det er mye dugnad i korps? 
Stemmer myten? Les en betraktning her.


Gjennomsnittsnordmannen kaster 420 kilo søppel årlig,
ifølge Loppemarkeder i Bergen sin facebookside. Jo bedre råd folk har, jo mer kastes det av fullt brukbare ting. Ved å kjøpe brukt på f.eks. loppemarkeder og bruktbutikker, bidrar du til å redusere forurensningen som er forbundet med produksjon av nye varer, og sparer miljøet.

Ved å gi og kjøpe lopper hos Ulriken Janitsjar støtter du i tillegg barne- og ungdomstilbud med høy kvalitet! Hver krone utnyttes nøye.


Vårt neste loppemarked: 16. - 18. september 2016
Åpningstider 
Lørdag: 10.00-15.30
Søndag: 12.00-15.30
Heng deg på vårt facebook-event her
Kontakt: 

ulrikenloppe(a)gmail.com

Du må bytte ut (a) med @ i e-postadressene når du sender e-post til oss. Vi fjerner @-en på nettsiden for å unngå at automatiske e-adresseskannere bombarderer e-postkassene.


Kø før åpning lørdag 28. september 2013


Kontakt: 

ulrikenloppe@gmail.com
Tlf. 91884964 og 47868610 
Ring etter kl. 17.00 eller send sms.
----------------------------------------------------------

Tidligere loppemarked
 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ulriken Janitsjar har sitt neste loppemarked på Slettebakken skole helgen 5.-6. september 2015
 
 
Viktige kroner
Det årlige loppemarkedet er en svært viktig inntektskilde for Ulrikens Janitsjar. Vi forventer 170.000 kroner i 2015.
Det kommer godt med når vi skal finansiere et fabelaktig godt kulturelt og sosialt tilbud for barn og unge. Vår innsats er en investering i mestring og livskvalitet.
 
Loppemarkedmaskineriet vårt er velsmurt og effektivt, og arbeidet organiseres av en komité på tre medlemmer. Hver korpsfamilie har bare én dag de bidrar med å hente lopper. Vi begynner dette arbeidet ca en måned før markedet.
 
Selve loppemarked-helgen bidrar alle, og vi starter med å lage til markedet om fredagen, og har salg lørdag og søndag. Foreldre i Ulriken Janitsjar, samt de eldste musikantene, altså musikanter fra hovedkorpset, selger lopper. Vi har organisert loppene i avdelinger med blant annet bøker, møbler, sport, nips, kjøkken, elektro og godbiter. Vi kan dessverre ikke motta hvitevarer og gamle fjernsyn.
 
Det er rift om loppene på Ulriken Janitsjars loppemarked. Allerede en time før åpning pleier det å samle seg kø utenfor dørene. Vi har mange faste kunder, og regnskapet vårt viser at "godbitene" våre er meget attraktive. Godbitene er den desidert største inntektsposten på loppemarkedet.
 
Loppemarkedet til Ulriken Janitsjar er verdt å få med seg! 
 
Foreldre: Informasjon som sendes ut fra korpsledelse og loppekomite går foran den generelle informasjonen på nettsiden.
 
Heng deg på Facebook-arrangementet vårt, så sprer du informasjonen :-)
 
 
 
 
Sist oppdatert 25. juli 2015
Varetelling
6. november 2011
 
 
- Varetelling i Fyllingsdalen utført. Fin temperatur i fryserommet, iallefall for kalkunene, ifølge dugnadsarbeiderne som tok et kjølig område, da Ulriken Janitsjar hadde varetelling for Ica Fyllingsdalen.
- Sosialt og koselig, supplererer en annen dugnadsarbeider.
UJ har tre varetellinger pr. år, og disse fordeles blant alle junior- og hovedkorpsfamilier, ikke aspiranter. Man deltar på 1-2 varetellinger pr. år. Varetellinger gir gode inntekter i forhold til innsatsen, og er effektivt dugnadsarbeid.
 
 

 
Trefelling våren 2012
 
 

Spilling og steking for utenlandstur 2012
Julen 2011