Kontingent

Det er ikke dyrt å gå i korps
Medlemskontingent
Musikanter i Ulriken Janitsjar er medlemmer i skolekorpsene ved Fridalen, Slettebakken og Nattland. Dette er selvstendige organisasjoner som drives forskjellig. Derfor vil kontingent variere. Men det er ikke dyrt å gå i korps. Ta kontakt med korpslederen for din skole, finn ham/henne her.  
 
Gratis instrument
Instrumenter får du låne gratis. Les mer om instrumentene her.
 
Ingen uniformsugifter
Vi har ikke tradisjonell korpsuniform, men bruker klær som ikke medfører store ekstrautgifter: Sort bukse, sorte sko og hvite skjorte. Korpset holder sort tversoversløyfe og røde hårsløyfer til alle.
 
Egenandeler reise
Vi finansierer deler av turene med dugnadsinntekter. Kostnadene for musikantene blir en egenandel, med søskenmoderasjon.
 
Ulriken Janitsjar billigere enn Kulturskolen
Det er køer hos Kulturskolen i Bergen. I øyeblikket (2015) koster en ordinær elevplass der 3.600,- pr. år, pluss instrumentleie kr 1.350,- pr år, altså er ordinær pris med instrument på Kulturskolen 4.950 pr år. Ikke alle får leie instrument på Kulturskolen, noen må skaffe selv. Hvis du er aspirant eller spiller i juniorkorpset eller hovedkorpset, får du gratis utlån av instrument - også hvis du har din individuelle instrumentundervisning hos Kulturskolen.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
19.08.2011