Vossablås

 
 
 
 
 
 
 
Juniorkorpset på Vossablås
 8.-10. juni 2012.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
    


Juniorkorpset til Ulriken Janitsjar spilte med Li & Flaktveit skolekorps på Vossablås i juni 2012, sammen med rundt 500 andre musikere fra 20 korps. De fleste fra Vestlandet. Festivalen har vært arrangert annethvert år siden 1993, og i 2012 for ellevte gang. Arrangør er Voss skulemusikk sammen med Voss Musikklag. -Kjempegøy, sa våre supre juniorer.
 

Bilder fra Vossafestivalen 2009, kan du se her.
 
Hei alle Vossablåsere! ♫ ♪

Helgen 8.-10 juni braker det løs på Voss! Heldige Voss som får besøk av fantastiske juniorer fra Ulriken Janitsjar sammen med Li & Flaktveit skolekorps. Og heldige dere som får starte sommeren med festival med massevis av andre musikalske barn. 
   
Vi skal likevel ikke ha blå korpsgenser. Alle skal spille i sort bukse, sorte sko og hvit skjorte.Fremmøte Jernbanestasjonen i Bergen fredag 8. juni kl. 16.40
Ankomst Voss kl. 18.25
Retur fra Voss søndag, ankomst Bergen kl.  17.04.

Husk å ta med 
Liggeunderlag og sovepose (vi overnatter på skoler).
Pakk ellers for festival, toalettsaker, innetøy og innesko. Husk at mye av festivalen foregår utendørs. Det er meldt rundt 16-17 grader, og det kan bli regn.
Ikke ta med nøtter og peanøtter, verken på tog eller til Voss, pga. allergi.

Mat på Vossablås
Det vert servert kvelds fredag, frukost, lunsj og grilling (ved Vangsvatnet) laurdag samt frukost og middag sundag. De får servert varm mat  fredag kveld frå  kl 1800. Matserveringa er i Nain, ca 3 min å gå. Desse måltida er inkludert i festivalavgifta.
Andre vil kunne kjøpe mat på staden om det er nødvendig.
Kiosk på skulane med is, vaflar, kaffi og brus.


Lommepenger
Alle får mat, og t-skjorte som også er suvenir, så det er ikke nødvendig med mye lommepenger, bare litt penger til is, frukt, evt. brus.

Slik betaler du

Musikant: 617 kroner, + for hver ekstra musikantsøsken 517 kroner.
Voksne/ledere: gratis.
Betal til konto 3411.22.15877. Merk betalingen med musikantens navn og Vossablås. Prisen er en egenandel på 500 (400 for søsken) pluss togbillett 117 kroner. Ulriken Janitsjar og Nattland skolekorps dekker deler av kostnadene.

Kontaktpersoner
Styrets Vossablåsansvarlige (hun er med på Voss):  Berit Dalen, bberit_09@hotmail.com mobil: 47906053 

Dirigent Juniorkorpset: Sissel Berge, sissel_berge@hotmail.com  mobil: 99433935
Kontakt i Bergen ved nødstilfelle:
Gunn Ingfrid Sæle, gunnisale@hotmail.com   mobil:  95857787
       

Telefonlister
Når vi reiser har vi med oss telefonlister, slik at vi kan få tak i foreldre om nødvendig. Vi mangler fremdeles mobilnumre til foresatte til tre Vossablås-barn. Dere får e-post.Velkommen til festival!
      
 


 
Her er utdrag fra invitasjonen til Vossablås 2012.

 
Festivalen er lagt til Vossevangen, som er handelssenteret i Voss kommune. Festivalen legg opp til omtrent 800 deltakarar.
Festivalinnhald
Speleglede, fellesskapog mangfald er hovudfokus i festivalen. Festivalen ynskjer å vere uformell, men skal likevel ha "snusere" ute som skal premiere nokon av korpsa som er med. Denne juryen skal fylgje med på marsjeringar og konsertar i løpet av helga. Det vert delt ut prisar for kreative innslag og publikumspris. 

Opning og avslutning ved Prestegardslandet og musikk- paviljongen – eit stort park- og friluftområde midt i sentrum. Det blir innmarsj frå forskjellige stader utan altfor lang avstand å marsjere. På opninga og avslutninga blir det eit fellesnummer der alle korpsa deltek.

I tillegg blir det friluftkonsertar ved Amfisenteret, Torget, Ungdomshallen, Vangsgata og ved det nye Kulturhuset på Voss ved Vangsvatnet. Det er ønskeleg at alle deltakande korps har eit ca 15 min speleprogram.

Laurdag blir det grillfest ved Vangsvatnet som inviterar til sosiale aktivitetar og god mat. Det blir lagt opp til at det skal vere tid til kos og bli enda meir kjend med kvarandre.

Gallakonsert med allsong og deretter disko med eigen DJ høyrer med på laurdagskvelden i Voss Idrottshall.
 
Innkvartering
Det vert overnatting på Voss Ungdomsskule og Voss Gymnas, i gangavstandtil alle aktivitetar. Alle må ha med sovepose og liggeunderlag. Det blir vaksne vaktar døgnet rundt og det blir festivalkontor på Voss Ungdomsskule.InnkvarteringDet vert overnatting på Voss Ungdomsskule og Voss Gymnas, i gangavstand til alle aktivitetar. Alle må ha med sovepose og liggeunderlag. Det blir vaksne vaktar døgnet rundt og det blir festivalkontor på Voss Ungdomsskule.

Mat
Som matsal nyttar ein bedehuset NAIN som ligg mellom Voss gymnas og Voss ungdomsskule.
Det blir servert fylgjande måltid; fredag ettermiddag/kveld når de kjem, 3 måltid laurdag og 2 måltid sundag (frukost og lunch etter avslutninga)
Måltid er inkludert i festivalavgifta. Andre gjestar kan eventuelt kjøpa matkuponger.Som matsal nyttar ein bedehuset NAIN som ligg mellom Voss gymnas og Voss ungdomsskule.


Kontaktinfo og oppdateringar om Vossablås:
http://www.vosskulemusikk.no/ informasjon vil bli lagt ut både før og under festivalen. Meir info blir og sendt korpset når de melder dykk på.